Evenimentele săptămânii pentru perioada 17-23 iulie

Săptămâna 17-23 iulie este una plină de evenimente. În continuare vă prezint cele mai interesante evenimente ale săptămânii.17 iulie: ”O zi de vacanță la BNM”, organizat de Banca Națională a Moldovei.

”BNM va primi în vizită copii, însoțiți de părinți, care vor avea prilejul să afle despre instrumentele de plată inovative, să vadă sala de expoziții a BNM și o prezentare practică despre elementele de siguranță ale monedei naționale. Astfel, copiii vor afla cum funcționează un verificator de bancnote și chiar vor fi lăsați să-l folosească. Micii vizitatori vor primi în dar un „Îndrumar de educație financiară”, din care vor afla ce sunt banii, cum să-i gestioneze în mod responsabil, care sunt avantajele economisirii ș.a. Evenimentul este organizat în urma solicitărilor venite de la părinți”.

18 iulie: ”În sat la bunei”, organizat de Elite Academia.

”Satul bunicilor e fermecător. E liniște și е multa verdeață. Vom picta cu guașa pe carton”. Preţul activităţii  este de 60 lei, sunt incluse şi materialele. Evenimentul este organizat pentru copii de la 4 ani”.

 

 

19 iulie: ”Cum să-ți creezi un canal popular pe YouTube”, organizat de STEP It Academy Moldova.

Master-class gratuit.
”Copilul Dumneavoastră nu se desparte de telefonul mobil? Îi place să filmeze prietenii, momente importante sau distractive și tot ce îl înconjurătoare? Privește permanent pe YouTube video a bloggeri-lor și chiar dorește singur să posteze, dar încă nu știe cum”.
Pentru copii de 9 – 14 ani.

 

20 iulie: ”13 ani de ZdG. 13 pagini despre combaterea corupției”,  organizat de Ziarul de Gardă.

”La 29 iulie 2017, Ziarul de Gardă împlinește 13 ani. Cu acest prilej vă invităm la expoziția ”13 ani de ZdG. 13 pagini despre combaterea corupției”, care se va desfășura în Grădina Publică din Chișinău”, intrare gratuită.

 

 

21 iulie: Training: ”Vânzări la telefon de la contact la rezultat”.

”Apelurile telefonice fac parte din activitatea ta zilnică? Simți un disconfort de fiecare dată când e necesar să suni? Rezultatele muncii reprezintă eficiența apelurilor? Îți dorești ca 9 din 10 apeluri să fie cu rezultat?”

 

 

 

22 iulie: ”Foc La Ghete pe Biciclete” Charity Velo Tour”, organizat de Hospice Angelus Moldova.

”FFMS ”Angelus Moldova” (denumirea scurtă Hospice Angelus) este o Asociație Obștească fondată în 2001, care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru pacienții adulți și copii, care suferă de boli incurabile, progresive, aflate în stadiu terminal. Centrul „Casa Angelus” va îmbunătăți calitatea vieții copiilor cu boli amenințătoare de viață, le va alina durerea, iar părinților sau aparținătorilor le va oferi o perioadă de susținere și respite”.

23 iulie: ”DOXA DEO CAMP 2017”, organizat de Doxa Deo Music.
”Vara aceasta nu te plictisi acasă! Hai cu NOI la cea mai tare tabără! Doxa Deo te invită pe tine şi prietenii tăi, tu şi toată familia ta la Tabăra „Doar Prin ISUS”, care va avea loc la VATICI!”,preț: 500-800 de lei.