”Psihologia Comunicării” revine cu cea de-a II ediție

Evenimentul cu genericul ” Psihologia Comunicării” ediția a II-a, organizat cu ajutorul unui program de învățare non-formală, conceput pentru captarea cunoștințelor direct de la experți va avea loc la data de 25 iulie, 2017.

Despre proiect: ”Proiectul Psihologia Comunicării, îți oferă, la pachet, soluții despre cum să mânuiești diverse tipuri de comunicare pentru a te face auzit și respectat, în cadrul proiectului, vei interacționa cu experți în domeniul public speaking, dicție, comunicare prin intermediul rețelelor Facebook și Instagram, blogging etc.”

Comunicarea este o componentă esenţială a vieţii cotidiene iar posedarea competențelor de comunicare – element important al brandului personal. Comunicarea are amprente vizibile asupra modului de interacțiune cu comunitatea, asupra carierei, a prieteniei și a relațiilor amoroase… Pentru a o stăpâni, fiecare tânăr trebuie să cunoască și să aplice un set de reguli ale comunicării verbale și non-verbale, reale și digitale, scrie organizatorul.

Evenimentul are ca scop soluționarea problemelor ca: interacțiunea cu cei din jur, răspunde la întrebarea frecventă: ”cum le reușește altora să fie speakeri adorați de multă lume?”, învață pe cei doritori de a face postări calitative în rețelele de socializare ca Facebook, Instagram pentru a aduna mai multe like-uri; cum să-ți protejezi ideile și ce subiecte trebuie să abordezi.

Speakerii evenimentului sunt: Ilie DercaciDontu AllaLilu (Lilia Ojovan), Doru CuroşuApostol Octavian şi Dumitru Talmazan. Speakerii vor vorbi despre experiența sa și despre cunoștințele pe care le posedă pentru a ajuta tinerii în soluționare problemelor de comunicare cu care se confruntă zilnic.

Organizatorul proiectului A.O. „Comunitatea Tinerilor Ambițioși”, afirmă сă anii colectați din vânzarea biletelor vor fi repartizați pentru procurarea rechizitelor școlare pentru copiii din familii social vulnerabile.

Partenerii proiectului :
Dental Implant House, StarNet, Academy+Moldova, TRIO film studio, Acord Travel Lider in Programe Work and Travel din Moldova, PUMBA creative studio, Centrul de Ghidare în Carieră, ASEM, Artpoligraf SRL.

Prețul biletului standard este de 150 de lei, prețul pentru bilet achiziționat până la 20.07.2017, ora 00-00: de 100 lei, biletul poate fi procurat aici.

Lasă un comentariu