Echipa națională de volei a cedat în primul meci disputat în Olanda

Naționala de volei a suferit înfrângere în primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii au fost învinși de Grecia cu 1-3.

Cele mai multe puncte pentru Moldova au fost acumulate de Mihai Voleanschi – 18. Pentru echipa antrenată de Artur Romașcan au mai evoluat Pavel Cimil, Alexandru Șceglov, Maxim Cojocaru, Igor Didorciuc, Vladimir Stelmah, Marin Lescov, Pavel Mocanu, Serghei Predius, Vasile Talpă, Roman Dudicov, Iurie Panțîr și Dumitru Bahov.

Calendarul competițional pentru echipa națională este în continuare următorul: astăzi vor juca cu reprezentativa Olandei, la 25 mai – cu echipa Slovaciei, la 27 mai – cu lotul Luxemburgului, la 28 mai – cu formația Austriei. ”Obiectivul trasat este să ne situăm pe locul trei”, a declarat în ajunul deplasării antrenorul echipei naționale, Artur Romașcan.

Din lotul care s-a deplasat la turneu fac parte următorii jucători: Pavel Cimil, Alexandru Șceglov, Mihail Voleanschi, Maxim Cojocaru, Igor Didorciuc, Vladimir Stelmah, Marin Lescov, Pavel Mocanu, Serghei Predius, Vasile Talpă, Roman Dudicov, Iurie Panțîr, Dumitru Bahov.

Stagiar: Igor Grițco