Ce spun locurile în care îți apar coșuri despre starea ta de sănătate

Medicina tradițională chineză numesc fața „fereastra sănătății tale”. Fruntea, sprâncenele, nasul, urechile, obrajii, bărbia – toate acestea sunt indicatori ale funcționării bune sau proaste a organismului tău. Data viitoare când îți apare un coș într-una din aceste zone trebuie să știi cum să o rezolvi – de la rădăcină!

Partea de sus a frunții este legată de sistemul digestiv. Când digestia alimentelor pe care le consumi nu se face corect, toxinele se acumulează. Încearcă să bei și să mănânci produse cu antioxidanți ca ceai, apă cu lămâie și fructe de pădure.

Dacă îți apar coșuri deasupra sprâncenelor, în partea de jos a frunții, ai probleme cu somnul, ești stresată, deprimată. Pentru ca acneea ta să dispară mai repede, culcă-te devreme, înainte de ora 23.00.

Nasul este legat de inimă. Dacă îți apar aici coșuri, ai tensiune arterială mare, din nou suferi de stres.

Coșurile care apar între sprâncene semnalează probleme cu ficatul din cauza unei diete bogate în grăsimi sau/și a abuzului de alcool.

Rinichii nu mai funcționează cum ar trebui dacă îți apar coșuri pe urechi. Acestea s-ar putea datora consumului mare de sare și redus de apă.

Acnee pe partea dreaptă a obrazului semnalează probleme cu plămânii. Probabil este cauzată de alergii, probleme respiratorii din cauza stresului și fumat.

Zona gurii și bărbia este afectată de problemele de stomac. Acestea ar putea fi cauzate de fast-food sau constipație.

Părțile laterale ale obrajilor sunt legate de organele reproducătoare și rinichi. Probleme în aceste zone indică un dezechilibru hormonal și o menstruație care fluctuează.

Sursa: euforia.ro