Cîteva sfaturi pentru luna de miere

Luna de miere este cel mai aşteptat moment pentru orice cuplu proaspăt căsătorit. După ce ai terminat cu toată agitaţia cu nunta, tot ce îţi doreşti este să îţi faci bagajele şi să pleci cu partenerul undeva departe, unde să vă reîncărcaţi cu energie pozitivă.

Iată 3 trucuri de care să ţii cont atunci când planifici excursia care se presupune că ar trebui să vă relaxeze, nu să vă streseze.

1. Înainte să faci rezervările, verifică-ţi bugetul

De multe ori, atunci când se discută despre bugetul de nuntă, se iau în calcul florile, rochia de mireasă şi multe alte aspecte, dar se uita de luna de miere, care ar trebui să se afle în topul celor mai importante 10 lucruri când vine vorba de nuntă.

O nuntă presupune cheltuieli mari, dar şi luna de miere poate impune un buget considerabil. De aceea, gândiţi-vă bine dacă vă doriţi o lună de miere tradiţională sau ceva exclusiv. În funcţie de asta, trebuie să vă planificaţi bugetul, după care să vă ocupaţi de rezervări.

2. Aveţi grijă ce vă luaţi la voi şi când faceţi bagajele

Nu lăsaţi bagajele pentru luna de miere pe ultima suta de metri, pentru că riscaţi să uitaţi acasă foarte multe lucruri utile şi să fiţi nevoiţi să cheltuiţi bani în plus.

Aveţi grijă să luaţi în calcul produse de protecţie, înfrumuseţare, o trusă de prim-ajutor şi haine atât groase, cât şi subţiri. Este recomandat să vă ocupaţi de bagaje cel puţin cu o săptămână înainte de nuntă, ca să nu fiţi stresaţi şi să puneţi totul la punct cum se cuvine.

3. Evitaţi vacanţele în care vă puteţi accidenta

Pentru că vorbim despre prima vacanţă cu adevărat specială pentru voi ca şi cuplu, cu siguranţă trebuie să vă bucuraţi de momente tandre, pline de pasiune, dragoste şi înţelegere. Chiar dacă sunteţi persoane cărora le place adrenalina, lăsaţi experienţele care vă pun sângele în mişcare pentru alte vacanţe.

În luna de miere este bine să optaţi pentru destinaţii exotice sau rustice, poate chiar boeme, în care există riscuri minime să vă accidentaţi.

 sursa: feminis.ro