„Fragmente” de Paralela 47

Sîmbătă, 22 martie, în clubul 513 din capitală a avut loc premiera noului videoclip al formaţiei Paralela 47. Piesa „Fragmente” este cea care telespectatorii au votat-o pentru a fi auzită în finala naţională Eurovision 2014.

 

Solistul trupei – prezentatorul buletinului de ştiri de la ora 19.00 la Jurnal TV – Alecu Mătrăgună a declarat că noua producţie video este totalmente filmată cu ajutorul telefonului mobil:

„Mesajul piesei este simplu – o dragoste formată din mai multe fragmente . De aia şi clipul am hotărît sa fie unul simplu”.

Rolul principal feminin l-a avut iubita din viaţa reală a lui Alecu, a cărei nume este Cornelia. Producătorul acestei opere celulare sunt Serge Zănoagă și regizorul Evgheni Dudceak. Aceştia au declarat că au fost în total 60 GB de bucăţi filmate în total pentru videoclip, selectînd apoi cele mai reuşite.

Au deschis seara Rodica Olisevschi & Wonder City cu un recital acoustic, urmat de băieţii de la Whynona Ryderz, Lidia Scarlat şi Andy Oncea & Mevv. În sală atmosfera a fost una călduroasă, unde tinerii au avut oportunitatea să audieze muzică live. După a urmat un after party pentru toţi cei dornici să petreacă începutul de week-end distractiv. Filmările au durat 3 zile şi deja cunoaşte proporţii mari de vizualizări on-line.

Olga Cristov, USM

Lasă un comentariu