Studenții au facilități

Cheltuielile băneşti vin întotdeauna ca o povară asupra buzunarelor studenţilor, fie că este nevoie de achitat chiria sau de cumpărat alimente şi cărţi, studenţii au nevoie întotdeauna de bani, care  nu se fac atît de uşor precum se cheltuiesc.

În orice situaţie ne-am afla, fie că avem bani destui, fie că sîntem strîmtoraţi, soluţia perfectă este mereu economisirea la maxim a resurselor financiare de care dispunem. Astfel trebuie întotdeauna să facem anumite sacrificii financiare: să renunţăm la distracţii, să economisim atunci cînd cumpărăm alimente sau să tăiem din finanţele pe care ni le-am alocat pentru educaţie.

Orice problemă are o soluţie, în acest caz fiind cardurile de reduceri, care pe lîngă faptul că au oferte atractive la preţuri mici, îi ajută pe tineri să cumpere anumite produse la jumătate de preţ sau mai mult.  

Studenţii din Moldova au posibilitatea să gestioneze banii şi să faciliteze de reduceri considerabile prin intermediul EduCard. Acest card de reduceri  are zeci de oferte din domeniul educaţiei, sportului, artei, distracţiilor şi pe lîngă faptul că oferă servicii la preţuri mici, îi ajută pe studenţi să socializeze şi să se distreze fără a scoate prea mulţi bani din buzunar. Prin intermediul EduCard, nu numai că veţi putea achiziţiona bilete la teatre la preţ mai mic, dar veţi putea facilita de servicii de înfrumuseţare, vă veţi putea abona la săli de sport şi vă veţi putea înscrie la cursuri de instruire. Astfel economisirea banilor nu va mai deveni o problemă, iar distracţiile nu vor mai trebui anulate, deoarece veţi avea posibilitatea să vizitaţi cluburi şi teatre cu bani mai puţini sau chiar fără a achita nimic.

Toate ofertele pe care le oferă cardul le puteţi vedea pe site-ul educard.md

Nicoleta Cîrlig, USM