Euforie pentru gazde în play-off-ul Ligii Campionilor

Seară magică pentru gazde în play-off-ul Ligii Campionilor. Toate echipele care au jucat pe teren propriu s-au impus pe linie. Manchester United a câștigat cu 3 la 1 meciul cu FC Brugge, iar TSKA Moscova a pierdut cu 1 la 2 în fața celor de la Sporting Lisabona. În această seară, Canal 3 va transmite meciul dintre Șahtior Donețk și Rapid Viena.

Manchester United s-a văzut condusă de Brugge din minutul opt. Michael Carrick a înscris în propria poartă după o lovitură liberă executată de Vazquez. Bucuria oaspeților a durat doar cinci minute. Depay a egalat după ce s-a distrat cu apărarea echipei adverse. Tânărul olandez și-a trecut în cont dubla la finalul primei reprize, reușind un nou gol de senzație.

Manchester United a stabilit scorul final în prelungiri, prin Fellaini.

Într-un alt meci din play-off-ul Ligii Campionilor, ȚSKA Moscova a pierdut în deplasare duelul cu Sporting Lisabona, scor 1 la 2. Gazdele au deschis scorul în minutul 12 prin Gutierrez, iar ȚSKA a ratat o ocazie uriașă de a egala peste un sfert de oră, atunci când Doumbia a ratat o lovitură de la 11 metri.
Atacantul ivorian a reușit totuși să înscrie în minutul 40 după ce a scăpat singur cu portarul. Sporting a marcat golul victoriei în minutul 82, prin algerianul Slimani.

Lazio Roma a învins la limită Bayer Leverkusen cu scorul de 1 la 0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Keita în minutul 77.
BATE Borisov s-a impus cu același scor în fața formației Partizan Belgrad. Golul victoriei a fost marcat de Mihail Gordeiciuk.

FC Astana este aproape de a deveni prima echipă din Kazahstan care va juca în grupele Ligii Campionilor după ce a învins cu 1 la 0 echjipa APOEL Nicosia. Meciurile retur vor avea loc pe 26 august. În această seară se vor disputa alte cinci meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor.

Partida de la Viena dintre Rapid și Șahtior Donețk va fi transmisă în direct la Canal 3 de la ora 21 și 45 de minute.

http://www.prime.md/