Mateo Kovacic s-a transferat la Real Madrid

Real Madrid a reuşit un nou transfer în această vară! Noua achiziţie a clubului spaniol este tînărul croat Mateo Kovacic. Acesta a fost transferat de la Inter.

Anunţul despre transferul lui Mateo Kovacic la Real Madrid a fost făcut pe site-ul oficial al vicecampioanei Spaniei. Conform presei iberice, Kovacic a fost achiziţionat cu 35.000.000 de euro de la Inter Milano. El a semnat cu Real Madrid un contract valabil pe şase ani. 

Internaţionalul croat în vârstă de 22 de ani a fost achiziţionat de Internazionale Milano la începutul anului 2013 de la Dinamo Zagreb contra sumei de 15 milioane de euro. În ultimii doi ani, Kovacic a jucat 80 de meciuri şi a marcat de opt ori pentru gruparea italiană.

O altă echipă de top din Europa, Manchester City a ajuns la un acord cu Valencia pentru transferul fundaşului Nicolas Otamendi. Vicecampionul mondial va semna cu City un contract valabil pe cinci sezoane. Clubul englez va plăti pentru transferul fotbalistului 45 milioane de euro.

Fundaşul argentinian a avut evoluţii remarcabile în Primera Division şi a fost singurul jucător de la Valencia selectat în echipa ideală a sezonului 2014/2015 din Spania.

 

sursa: http://www.publika.md/