Studentus no Stress

Studentus lansează în premieră, o campanie socială, creată în exclusivitate pentru studenți!

Cînd atestările sunt pe sfîrșite, iar sesiunea bate la ușa sistemului tău nervos…

Cînd ești cît pe ce să cazi fără putere, la ultima sută de metri a maratonului sub numele de ”anul de studii”…

Cînd apare marea dilemă a studenților: să își urmeze inima, purtată de valurile vacanței mult dorite SAU să asculte de vocea strictă a conștiinței, care îi reamintește permanent de responsabilitate și examene…

Studentus îți vine în ajutor, îți luminează calea cea dreaptă și îți reamintește că viața de student e frumoasă sub orice aspect și la orice etapă, iar tu nu vei mai avea altă șansă să o retrăiești.

Noi îți propunem cîte o carte de vizită pe placul fiecărui student (care o poți primi în preajma universității tale). Descoperă mesajul care te motivează, te inspiră sau te reprezintă cel mai mult și împarte-l cu ceilalți!
Fii original! Fii diferit! Descoperă geniul din tine și aplică-ți talentul, demonstrînd-ul într-o poză creativă, ce v-a reprezenta într-un fel sau altul,viața ta de student. Posteaz-o  pe facebook cu #studentus_no_stress (public) pe timeline-ul tău sau pe pagina evenimentului și împarte din pozitivitate și creativitate alături de Studentus!

Profită de fiecare clipă și uită de stress-ul sesiunii cu noi!

Pentru a vedea cum se desfășoară campania – accesează link-ul evenimentului.

P.S. Energia pozitivă e contagioasă, așa că NU urmați măsurile de prevenire a răspîdirii ei! Transmiteți-o tuturor prietenilor, colegilor și persoanelor necunoscute. Să contribuim împreună la crearea reacției în lanț ” studentus_no_stress” 🙂