Acasă Lifestyle Cinema The Lobster – primul film cu şanse reale la Palme d’Or

The Lobster – primul film cu şanse reale la Palme d’Or

0
The Lobster – primul film cu şanse reale la Palme d’Or

  Criticii de la Cannes s-au îndrăgostit de primul film în limba engleză al regizorului grec Yorgos Lanthimos, cu o distribuţie excelentă, cu nume ca Colin Farrell, Ben Whishaw, Rachel Weisz.

  Povestea este plasată într-un viitor distopic, în care persoanele singure au la dispoziţie 45 de zile să îşi găsească un partner, altfel vor fi transformate în animale şi trimise în sălbăticie. „The Lobster” este un film suprarealist, o dramă romantică despre dragoste, care îl lasă pe spectator să înţeleagă ceea ce doreşte. Un film de artă senzaţional, aşa cum scrie presa americană, care ar putea fi primul candidat serios la Palme d’Or în acest an.
  Regizorul Yorgos Lanthimos nu are un mesaj anume pe care vrea să îl transmită cu acest film, despre relaţiile umane, ci şi-a dorit o liberă intepretare a celor care îl privesc, aşa cum a declarat la conferinţă de presă de la Cannes. Pînă şi Colin Farrell, unul dintre actorii din rolurile principale a declarat că nici el nu ştie exact despre ce este filmul său.

sursa: hmultiplex.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here