Competițiile sportive între locatarii căminelor UTM s-au prelungit

Sâmbată, 16 mai 2015, în incinta Complexului sportiv al Universității Tehnice a Moldovei a avut loc a II-a etapă a campionatului sportiv între locătarii căminelor UTM. De această dată studenții s-au luat la întrecere în mai multe probe ca: mini-fotbal, otgonul, ștafeta și halteră.

 

Evenimentul a început cu meciurile de mini-fotbal, în care băieții și-au demonstrat aptitudinile sale. În lupta pentru titlul de campion în competiția sportivă la mini-fotbal au participat:

Căminul 2

 IMG 6756

Căminul 3

IMG 6661

Căminul 4

IMG 6772

Căminul 6

IMG 6713

Căminul 8

IMG 6775

Căminul 10

IMG 6824

Căminul 11

IMG 6706

Între timp s-au desfășurat întrecerile la ștafetă, halteră și otgon.

IMG 6839 IMG 6809 IMG 6887

Conform clasamentului general în competiția de mini-fotbal pe Locul I s-a plasat selecționata căminului 8; Locul II- selecționata căminului 3; Locul III- selecționata căminului 10.

În întrecerea la halteră pe Locul I s-a clasat selecționata căminului 1 și încă un Loc de Premiu a luat selecționata căminului 1, Locul II- selecționata căminului 4; Locul III- selecționata căminului 6.

În competiția de ștafetă pe Locul I s-a plasat selecționata căminului 3; Locul II- selecționata căminului 4; Locul III- selecționata căminului 6. Însă în competiția de otgon pe Locul I s-a plasat selecționata căminului 2; Locul II- selecționata căminului 3; Locul III- selecționata căminului 4.

A fost o concurență mare între echipe, însă campionatul a fost colectiv, membrii echipelor au fost prietenoși și se susțineau pe tot parcursul întrecerilor. Prezența susținătorilor a încurajat mult echipele și le-a ridicat dispoziția cu aplauze și exclamații înviorătoare.

Pentru vizualizarea pozelor accesați link-ul