Academia de Studii Economice și-a ales boboceii

     Consiliului Sindical al Studenților și Masteranzilor ASEM a fost gazda la Balul Bobocilor care a avut loc în data de 24 octombrie într-un club din capitală.

      Cinci perechi de la facultățile Business și Administrarea Afacerilor, Contabilitate, Economie Generală și Drept, Finanțe și Bănci și Relații Economice Internaționale au demonstrat aptitudini deosebite de dans, teatru, muzică. Toți acești tineri au facut un adevărat show aratând că ingeniozitatea și umorul au loc și în domeniul economic. Împreună cu ei, pentru ca seară să fie și mai reușită au venit cu energie pozitivă cei de la Comedy Underground, Kătălina Rusu și alți studenți talentați de la ASEM.  După o luptă frumoasă s-au desemnat câștigătorii, locul I fiind ocupat de perechea facultății REI, care s-au remarcat printr-un stil aparte, o prezentare în costume populare, o ținută scenică pe măsură și o sumedenie de susținători. Locul II a mers la facultatea EGD, o pereche frumoasă, mai mult tradițională de boboci cu galben în vestimentație, rochiță albă și cravată de culoarea soarelui. Locul III a devenit al celor de la FB, tineri cu un farmec aparte, am putea spune boboci-actori. Pe lîngă aceste locuri de vîrf au fost acordate diplome de merit și celorlalte perechi, perechi nelipsite de carismă, ba chiar cu scîntei în relație!  Toți s-au ales cu diplome și cadouri de la sponsori, locul I va avea parte de o excursie la munte din partea Art&Go, iar de reduceri pentru călătorii, auto service, shaiping, programe work and travel și multe altele vor putea beneficia toți participanții.

      A fost veselie pe măsură, o seară a bobocilor care s-a încheiat cu jurămîntul acestora de a studia bine și de „a nu prea” chiuli de la ore, sperăm că așa va fi, sperăm că această generație 2013 să reușească să combine cu succes distracția cu învățătura, căci un boboc adevărat le încearcă pe toate.