James Arthur revine la Chișinău cu un concert live!

0
488

Interpretul britanic, câștigător al concursului X Factor UK și idolul adolescenților și tinerilor din întreaga lume, James Arthur, revine la Chișinău.
Pe 31 iulie, britanicul va urca pe scena clubului Drive din Chișinău pentru a-și demonstra încă o dată calitățile vocale.

James Andrew Arthur, născut la 2 martie 1988, este un cântăreț şi muzician britanic care a câştigat în 2012 seria a IX-a a prestigiosului concurs X Factor din Marea Britanie. Melodia cover „Impossibile” a fost lansată după finala concursului şi a ocupat prima poziţie în topul melodiilor single din Marea Britanie. În prima săptămână de la lansare, melodia s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume.

Vineri, 31 iulie, la ora 22 în Clubul de noapte ”Drive”,  chișinăuenii vor putea asculta live melodiile care l-au făcut celebru, precum „Impossible”, „My recovery”, „Roses”, „You’re nobody, ’till someone loves you”, „Kryptonite”. Fetele vor avea acces gratuit la eveniment, în timp ce băieții vor trebui să scoată din buzunar 200 de lei.
Interpretul a mai fost în vizită la Chișinău în acest an. El a fost invitatul special al unei petreceri private, date cu ocazia redeschiderii clubului Drive de Ziua Îndrăgostiților.

Reamintim că, clubul de noapte Drive s-a redeschis într-o clădire din incinta hotelului Codru, situat chiar în preajma Grădinii Publice Ștefan cel Mare și a Palatului Republicii, la intersecția străzilor Maria Cebotari și 31 August 1989. Până nu demult, clubul Drive se afla pe strada Calea Orheiului 109, dar din această vară, acesta și-a sistat activitatea pe aceatsă adresă, aici fiind deschis un alt club de noapte și Karaoke, PARADYSE CLUB.

sursa: http://www.kankan.md/

 

Lasă un comentariu