TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

BABY DRIVER, FROM LEFT, ANSEL ELGORT, JAMIE FOXX, EIZA GONZALEZ, JON HAMM, 2017. PH: WILSON WEBB. ©TRISTAR

Filmul „Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 117,015 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Tom Holland joacă rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Marisa Tomei şi Robert Downey Jr.

În noul film, produs de Marvel Cinematic Universe (MCU), Peter Parker încearcă să se împartă între viaţa la şcoală şi responsabilităţile de Spider-Man, care este nevoit să îl înfrunte pe Vulture.

Animaţia „Sunt un mic ticălos 3/ Despicable Me 3” a coborât, după al doilea weekend de la premieră, pe poziţia a doua în clasamentul american, cu încasări de 33,99 de milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Baby Driver”, regizat de Edgar Wright, cu Ansel Elgort în rol principal, Jamie Foxx şi Kevin Spacey în distribuţie, se află pe locul al treilea în top, după ce a generat încasări de 12,75 de milioane de dolari.

„Wonder Woman” s-a menţinut pe locul al patrulea. Filmul, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a generat încasări de 10,13 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Transformers: Ultimul cavaler/ Transformers: The Last Knight”, cel de-al cincilea al francizei, regizat de Michael Bay, cu Mark Wahlberg şi Anthony Hopkins în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe locul al cincilea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

Lasă un comentariu