Ingrediente „mai deosebite” în salata din supermarket-urile capitalei

Locuitoarea mun.Chișinău a procurat într-o rețea populară de magazine din Chișinău o salată de crabi care a avut o compoziție neașteptată.

Fiind foarte ocupată toată ziua Alina nu are posibilitatea să gătească mâncarea acasă și să o ia la oficiu. Din această cauză ea zilnic merge la Supermaket-ul pentru a cumpăra mâncare la prânz.

În această rețea de magazine locuitoarea capitalei a procurat o salată de crabi. Savurând din prânz, femeia a simțit un scârțâit în cavitatea bucală. Primul său gând a fost că ar avea probleme cu dinții. Cu toate acestea, s-a dovedit că producătorul a curățit rău ouăle, toate acestea s-au mascat bine în maioneză.

„Cât se poate? Ba metal în pâine, ba produse alterate, iar acum coajă de ou. Mulțumesc pentru prânzul stricat” – a scris pe o rețea de socializare Alina.

Utilizatorii internet s-au împărțit în două tabere și au încins o discuție fierbinte. Unii dintre comentatori au considerat că nu este nimic strașnic în coaja de ou. ”Doamne, ce groază, coajă de ou, serios? Dvs când faceți salata totul este ideal? Nu cred! Fiecare femeie măcar o dată în viață i s-a întâmpinat să îi fi nimerit din greșeală coaja în salată. Iar acum comparați proporțiile dintr-o bucătărie de acasă și una dintr-un asemenea supermarket. Probabilitatea de a găsi coajă este destul de mare. Nu trebuie să faceți din aceasta o tragedie. Pe lângă toate acestea coaja este o sursă naturală de calciu” – a comentat pe o rețea de socializare Maxim.

Alții s-au revoltat, spunând că este total neigienic. ”Oamenii au uitat că noi suntem ceea ce mâncăm. Nu neg faptul că fiecare poate din greșeală să scape în salată acea coajă. Dar să consideri acest lucru normal – este absurd” – a comentat Valentina.

”Dar dvs știți ce înseamnă salmonelă? Dar voi știți ca pentru ca bacteria care o provoacă să moară trebuie ca produsul să treacă o prelucrare la o temperatură de 70 de grade nu mai puțin de 20 de minute? Un sâmbure dintr-un fruct nu ne poate afecta, iar coaja de ou poate să ne afecteze organele interne care pot duce la moarte” – a comentat Ana.

Așa că, stimați cumpărători, fiți vigilenți!

Lasă un comentariu