Chelsea şi Barcelona au făcut spectacol în SUA! Gol incredibil marcat de Luis Suarez

Chelsea şi Barcelona au încîntat spectatorii cu goluri senzaţionale, iar Chelsea s-a impus la final după loviturile de departajare.

Chelsea şi Barcelona au jucat pe stadionul FedEx Field din oraşul Landover, care are o capacitate de 75 mii de spectatori. Belgianul Eden Hazard a deschis scorul în această partidă, după doar 10 minute de joc.
Barcelona a egalat prin Luis Suarez la începutul reprizei secunde, apoi a preluat conducerea în minutul 66, după un gol de zile mari  reuşit de Sandro.

Chelsea a reuşit să egaleze cu patru minute înainte de încheierea timpului regulamentar. Astfel, soarta meciului s-a decis la loviturile de departajare. Chelsea s-a impus cu 4-2, iar penalty-ul decisiv a fost transformat de Loic Remy.
Acesta a fost al treilea meci al Barcelonei în turneul din Statele Unite. Catalanii au mai jucat cu Los Angeles Galaxy şi Manchester United. Echipa antrenată de Luis Enrique a învins gruparea americană, însă a pierdut duelul cu englezii.

Chelsea la fel a jucat al treilea meci la turneul International Champions Cup şi pentru a doua oară s-a impus la penalty-uri.

sursa: http://www.gsp.ro/