Cristiano Ronaldo face spectacol şi la antrenamente. Cum i-a uimit pe colegi

Cristiano Ronaldo se dă în spectacol şi la antrenamente. Jucătorii Realului au participat la un joc de pase în care mingea nu avea voie să atingă gazonul, iar portughezul i-a uimit pe colegi, dar şi pe suporterii prezenţi la sesiunea de pregătire.

Real Madrid se pregăteşte pentru amicalul de lux cu AC Milan din International Champions Cup, care va fi transmis de Digi Sport 1, joi, de la ora 15:00.
Cristiano Ronaldo este în mare formă şi a demonstrat-o din nou la unul dintre antrenamente: „galacticii” participau la un joc de pase în care mingea nu avea voie să atingă gazonul, iar portughezul i-a uimit pe colegi.
Mingea a fost înălţată de un coechipier, iar lusitanul de 30 de ani a lăsat-o să îi cadă pe picior, fără s-o urmărească cu privirea, totul transformându-se într-o pasă perfectă pentru un alt coleg. Gestul tehnic „no look” al lui Cristiano i-a făcut pe Marcelo, James şi ceilalţi să oprescă exerciţiul.

Ronaldo nu este singurul capabil de asemenea execuţii: Marcelo şi-a arătat şi el tehnica de invidiat la o altă şedinţă de pregătire din această săptămână: a înscris din voleu, chiar dacă se afla în spatele porţii.

sursa: http://www.publika.md/