Raheem Sterling – cel mai scump fotbalist englez

Raheem Sterling a devenit cel mai scump fotbalist englez din toate timpurile, după transferul la Manchester City! Vicecampioana Angliei va plăti clubului Liverpool aproape 70 milioane de euro.

Fotbalistul lui Liverpool, Raheem Sterling va juca din sezonul următor la Manchester City. Oficialii celor două cluburi au ajuns la un acord iar potrivit presei din Anglia, „cetăţenii” vor plăti pentru atacantul în vârstă de 20 de ani 68,8 milioane de euro. Astfel, Sterling va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului englez.

„Situaţia este foarte simplă. Oficialii clubului nostru au ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii altui club pentru transferul lui Raheem Sterling. El va efectua vizita medicală apoi rămâne doar să-şi depună semnătura pe contract”, a declarat antrenorul Liverpool Brendan Rogers.

Până în prezent, cel mai scump fotbalist englez era Andy Caroll, pe care „cormoranii” l-au achiziţionat în 2011, de la Newcastle United, în schimbul sumei de 40 milioane euro.

Manchester United nu rămâne în urma rivalei Manchester City. „Diavolii roşii” au anunţat pe site-ul oficial transferurile a doi jucători, Bastian Schweinsteiger de la Bayern Munchen şi Morgan Schneiderlin de la Southampton.

Primul a semnat cu United un contract valabil pe trei sezoane, în timp ce Schneiderlin va juca pentru gruparea pregătită de Louis Van Gaal cel puţin trei ani.

Chelsea Londra şi-a găsit un nou portar după plecarea lui Petr Cech. Echipa londoneză l-a transferat de la Stoke City pe bosniacul Asmir Begovic.

Sursa: publika.md