Mihai Onicaș a semnat cu ”Speranţa” Nisporeni un contract valabil pe un an

Speranţa Nisporeni a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Nou-promovata a semnat cu Mihai Onicaş, fost jucător la Steaua Bucureşti şi a naţionalei de tineret a României.

Mihai Onicaș a semnat cu Speranţa Nisporeni un contract valabil pe un an. Fostul mijlocaş al formaţiei Steaua Bucureşti a debutat pentru noua sa echipă în amicalul cu Saxan Ceadîr-Lunga, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Mihai Onicaș era văzut în urmă cu 5 ani drept unul dintre cei mai promițători mijlocași centrali din Campionatul României, iar mulți specialişti chiar îl numeau drept înlocuitorul lui Rădoi la Steaua. El a mai jucat în carieră la Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, Unirea Urziceni şi Politehnica Iaşi.

În sezonul trecut, Onicaş, în vârstă de 25 de ani, a evoluat la Olimpia Satu Mare din Liga 2-a din România.

Un alt român, Clement Pălimaru, care a declarat zilele trecute că va rămâne la Speranţa Nisporeni, nu a mai semnat cu nou-promovata. El s-a întors deja în România.

Speranţa Nisporeni ar putea semna şi cu unul dintre cei mai experimentaţi atacanţi din Moldova, Ghenadie Orbu. La echipă urmează să vină în probe mai mulţi jucători.

Speranţa Nisporeni va juca în prima etapă a noului sezon cu o altă nou-promovată, Petrocub Sărata Galbenă.

Sursa: publika.md