Partida Moldova – San Marino se va disputa vineri la Chişinău

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Moldovei, Ion Caras, a anunţat în această dimineaţă lista definitivă de jucători care vor intra în cantonament pentru meciurile cu San Marino şi Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial. Cea mai importantă absenţă va fi cea a căpitanului Alexandru Epureanu, care este accidentat.

 Partida Moldova – San Marino se va disputa vineri, 11 octombrie, la Chişinău, pe Stadionul Zimbru. Federaţia de Fotbal a pus în vânzare biletele de intrare la ultimul meci al echipei naţionale de pe teren propriu din acest an. Cel mai ieftin tichet va costa 40 de lei, iar cel mai scump va ajunge până la 120 de lei. După acest meci, Moldova va juca ultima partidă a anului 2013 la Podgoriţa, pe 15 octombrie, contra Muntenegrului.

Adversarele Sheriff-ului în Europa League, Tottenham, Tromso şi Anji, au cedat în meciurile din campionatele interne. Englezii s-au făcut de râs în duelul de pe teren propriu cu West Ham, scor 0-3. Ruşii, unde joacă şi Alexandru Epureanu, au rămas pe ultimul loc după ce au fost învinşi cu 5-1 de Rubin Kazan. Norvegienii de la Tromso au suferit eşec cu Molde, scor 0-1.

Cel mai bun jucător moldovean de tenis Radu Albot, a reuşit să bată un nou record naţional. ATP a publicat în această dimineaţă clasamentul mondial al săptămânii precedente, unde Albot a urcat 5 locuri, stabilind cea mai înaltă bornă a carierei sale şi tot odată a tenisului autohton, locul 174! În această săptămână, Albot va participa la ATP Challenger de la Taşkent.

Veste şoc pentru sportul moldovenesc! Campionul european la haltere Anatol Cârâcu, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Londra, nu va participa la Campionatul Mondial, programat pentru luna curentă. El nu va evolua, deşi s-a pregătit multe luni de acest turneu prestigios. Asta pentru că zilele trecute a suportat o intervenţie chirurgicală.

Şahiştii moldoveni Ion Schiţco , Nichita Morozov şi Olga Hîncu au obţinut victorii în runda a şaptea a Campionatului European de tineret, care se desfăşoară la Budva , Muntenegru, şi păstrează şanse de a obţine medalii. Toţi totalizează cîte 5 puncte. Din componenţa lotului naţional fac parte 17 jucători.
Campionatul se va încheia pe 9 octombrie.

  sursa: tv.7.md