Bayern a câştigat meciul cu AC Milan de la turneul din Germania

Bayern Munchen a învins-o pe AC Milan la scor de neprezentare în al doilea meci de la Audi Cup. Trupa lui Guardiola a câştigat cu 3-0 şi va juca finala cu Real Madrid, de la ora 21:45.

Formaţia lui Pep Guardiola s-a impus cu 3-0 în faţa Milanului şi va juca în această seară finala de la Audi Cup cu Real Madrid, de la ora 21:45. Prima repriză de pe Allianz Arena s-a jucat practic la o singură poartă, cea a lui Diego Lopez. Douglas Costa a şutat periculos din lovitură liberă (8), înainte ca Bernat să deschidă scorul cu puţin noroc. Şutul spaniolului a prins o deviere a lui Zapata, care l-a păcălit pe portarul Milanului.
Hojbjerg a fost aproape de 2-0 în minutul 28, iar Douglas Costa a ratat o dublă ocazie cinci minute mai târziu (32). Transversala i-a salavat pe milanezi şi la reularea lui Arturo Vidal (36).
După pauză, au apărut şi primele ocazii ale rossonerilor. Carlos Bacca a trimis puţin pe lângă poartă (48), la fel ca De Jong, după un vole spectaculos (56).
Zapata a fost aproape de un nou autogol (62), cu o intervenţie riscantă, dar eficientă. Gotze a majorat diferenţa cu o finalizare din marginea careului (74). Lewandowski şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu cinci minute înainte de final.
Învingătoare cu 3-0, Bayern aşteaptă încrezătoare marele meci cu Real, în timp ce Milan şi Tottenham se întâlnesc în finala mică a competiţiei, de la ora 19:15.

 

sursa: http://www.digisport.ro/