Liga Campionilor Continuă

Miercuri seara 21:45 în micul orășel Basel din Elveția, pe stadionul St. Jacob Park, cu numărul  de 38.512 locuri, își demonstrau capacitățile sale fotbalistice jucătorii echipei Basel și Porto,

însă învingătorul nu a fost identificat, meciul finalizîndu-se cu un scor de 1:1. Marcatorii fiind D.Gonzales (Basel) și Danilo (Porto) în minutul 11 și respectiv 79. Arbitrarea a fost asigurată de celebrul Mark Clattenburg. Cartonașe galbene au primit: Suchy, Samuel, El Neney, Gashi (Basel) și Danilo, Sandro, Casemiro, Oliver.

 

liga4

Paralel cu acest meci în micul cartier Schalke, Gelsenkirchen din Germania, pe arena Veltins-Arena  cu 61.482 locuri, a avut loc meciul dintre FC Schalke și Real Madrid. Cîștigătorul acestui meci fiind Real Madrid (0:2) marcatorii fiind regele fotbalului, deținătorul balonului de aur în 2014 Cristiano Ronaldo și Marcelo, în minutul 26 și respectiv 79. Arbitrarea a fost asigurată de Martin Atkinson, cartonașe galbene au primit: Kevin-Prince Boateng, Roman Neustadter (Schalke) și Toni Kroos  (Real Madrid).

liga3

Menționăm că următoarele meciuri vor avea loc pe data de 24 februarie (Manchester City-Barcelona, Juventus-Borussia Dortmund) . Pe 25 februarie (Arsenal-Monaco, Bayer Leverkusen-Atletico Madrid).

                                                                                           Sursa: www.ziare.com