Academiada ASEM!

În fiecare an, la Academia de Studii Economice sunt organizate întreceri între studenții diferitelor facultăți, la circa opt probe sportive.

Academiada studenților a început pe data de zece februarie anul curent, cu competiția la proba voley feminin, ce s-a desfășurat la ASEM. La acest turneu au participat 61 de echipe. Numărul total al participanților la proba data a constituit 51 membri.

Conform clasamentului general pe Locul I s-a plasat selecționata facultății Finanțe; Locul II- selecționata facultății Relații Economice Internaționale; Locul III-selecționata facultății Cibernetică, Statistică și Informatică Economică; Locul IV- s-a plasat selecționata facultății Economie Generală și Drept; Locul V- selecționata facultății Contabilitate și pe Locul VI s-a plasat selecționata Facultății Business și Administrarea Afacerilor.

Arbitrul principal a acestor competiții a fost Taisia Catrenco, Lector superior, Educație Fizică și Sport, antrenor a selecționatei volei feminin ASEM, a urat premianților dar nemijlocit și tuturor  participanților succese olimpice și un viitor sportiv fulminant.

Articol de Cristina Filat