TOP 5 sporturi de vară

 Vara este anotimpul în care îţi doreşti să arăţi cel mai bine şi să te distrezi cel mai tare. Probatul costumelor de baie este uneori, o adevărată provocare pentru tine? Înseamnă că trebuie să mai scapi de kilogramele în plus.

Află că există o mulţime de modalităţi prin care poţi să te distrezi şi să ai grijă să pierzi în greutate, pentru a arată fantastic atunci când mergi la plajă. Sporturile de vara sunt o ocazie minunată de a-ţi petrece timpul în soare. Poate că singura problemă cu ele este aceea că nu poţi să te hotărăşti pe care să le alegi.

Iată un top 10 al sporturilor de vară care te ajută să slabești și cu ajutorul cărora te vei distra de minune!

       1.    Voleiul

Cu siguranță, voleiul pe plajă este în topul sporturilor de vară. De altfel, este o modalitate perfectă de a te bronza uniform și fără prea mare efort.

       2.     Înotul

Cel mai practicat sport din topul 5 al sporturilor de vară, înotul este și distractiv. Mulți preferă să meargă la piscină decât să își continue antrenamentul de la sală.

       3.    Raftingul

Raftingul este un alt sport de top, care te ajută să slăbești vara. Pe lângă acest fapt, raftingul este o ocazie minunată de a petrece timpul cu familia sau cu prietenii.

       4.    Mersul cu bicicleta

Cum multă lume este plecată în concediu, te poți bucura în voie de liniștea din parcuri. Mersul pe bicicleta ajută la arderea caloriilor și te relaxează.

        5.    Joggingul

Nu este numai un sport de vară, dar trebuie să ții cont de el dacă vrei să slăbești! Cea mai bună parte în ceea ce privește acest sport este aceea că nu te limitează la un spațiu special amenajat. Nu ai nevoie de o pistă de alergat pentru a face jogging.