Echipa UASM campioni la Baschet masculin

 UASM a obţinut o victorie categorică în etapa a şaptea a Campionatului Moldovei de baschet masculin.

Formaţia din Chişinău a învins echipa Soroca-Baschet la o diferenţă de 43 de puncte. După acest succes, UASM a revenit în lupta pentru titlu. Echipa Universităţii Agrare a început bine meciul cu outsider-ul Soroca-Baschet, reuşind să iasă în avantaj din primul sfert. După pauza mare însă, formaţia din nordul Moldovei a fost la un pas de a egala scorul, fapt ce l-a scos din sărite pe antrenorul echipei din Chişinău, Alexandru Şestopal. 

„Jucătorii au decis că victoria este asigurată când au văzut că au un avantaj de 20 de puncte. Avantajul s-a micşorat la 12 puncte şi eu m-am enervat. Nu este profesionist să ai aşa o atitudine”, a menţionat antrenor UASM, Alexandru şestopal.

UASM şi-a revenit în ultimul sfert şi a învins la final cu un categoric 107-64. Cel mai bun jucător al echipei câştigătoare a fost Vladimir Prişcepnîi, care a marcat 29 de puncte.

„Ne-am calmat şi am început să jucăm aşa cum ştim mai bine. În plus, jucătorii adverşi au obosit la finalul meciului”, amenţionat jucătorul UASM Vladimir Prişcepnîi.

După acest rezultat, UASM a acumulat zece puncte şi a egalat liderul clasamentului, Gama Cahul.

 Sursa: Publika.md