Meciul FEMINA vs. ULIM

Un meci din etapa a  VI-a  a Campionatului Național la Handball senioare Ediția 2013 -2014 s-a desfãșurat pe 18 ianuarie 2014 între echipele „CVG 333 Femina” și „CS ULIM”. Evenimentul a avut loc în Sala școlii Specializate Nr. 2 din Valea Trandafirilor.

   „Echipa a jucat destul de bine , firește au fost și eșecuri, însă eu sper că vom avea cu echipa  o analiză eficientă, și în jocurile care urmeazã vom avea rezultate mai calitative”, a menționat  antrenorul CS ULIM Leonid Bideac.
   “Femina” este deținătoare a titlului de vicecampioană a Campionatului Național la Handball senioare Ediția 2012-2013. 

  Antrenor și jucătoare a echipei „CVG 333 Femina” Cristina Sîrbu a remarcat: „În prima rundă noi am pierdul în faþa CS ULIM cu 5 mingi, a fost primul meci din campionat, din cauza stării financiare nestabile  al Clubului nu am fost atît de pregătite. Mă bucur cã totuși am reușit să cîștigăm acest meci, iar  acum ne pregătim pentru următoarele meciuri”.
     În urma acestei partide „CVG 333 Femina” s-a plasat pe locul 2 al clasamentului, iar „CS ULIM” pe locul 3. Locul 1 este menținut de ȘSSSCRJO-1”,  Tiraspol.
     Următorul  meci din cadrul Campionatului Național la Handball feminin se va  desfășura pe 19 ianuarie la ora 15:30   între „SSSH-2 TARPAN” ,Chișinău și „SSSCJRO-1” Tiraspol  în Sala școlii Specializate Nr.2 din Valea Trandafirilor.
Mai jos este atașat programul următoarelor meciuri.
gandabal2

Reporter: Irina Covriga