Bursele IWPR – participă și promovează schimbările pozitive în societate

Bursele IWPR

Institutul de Raportare a Războiului și Păcii (IWPR) este o organizație independentă non-profit care colaborează cu mass-media și cu societatea civilă pentru a promova schimbări pozitive în societățile închise, afectate de conflicte sau în tranziție din întreaga lume.
IWPR caută jurnaliști cu experiență din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova și Ucraina să beneficieze de o bursă de o lună într-una din aceste cinci țări. Beneficiarul va pregăti rapoarte din partea țării gazdă despre aspecte transfrontaliere în domeniile integrării europene, mediului, educației, sănătății, culturii, conflictului și guvernării.

Scopul bursei este de a sprijini dezvoltarea abilităților de raportare ale fiecărui individ, de a spori rețelele jurnalistice regionale și de a favoriza relațiile transfrontaliere și interpersonale în țările partenere din Europa de Est.

Toate costurile legate de călătorie, cazare, loc de muncă și zilnic vor fi acoperite de IWPR.

Criterii de eligibilitate:

IWPR caută jurnaliști angajați cu un portofoliu solid și o experiență dovedită de muncă de înaltă calitate și etică. Este necesară o bună înțelegere a dinamicii regionale și a celor din țară.

Data limită pentru depunerea dosarului este 22 aprilie.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici.