Școala de Jurnalism Studentus UPDATE

scoala de jurnalism update

Venim cu actualizări la tot ceea ce va însemna Școala de Jurnalism ”Radio Studentus”. Am promis că modulele de studiu aici, vor fi cu totul #ALTFEL.

buton aplicare

După cum a fost anunțat la lansarea acestei campanii, vom aduce personalități notorii în domeniul jurnalismului.

În acest sens, vă anunțăm că printre primii formatori care au acceptat se enumeră:

  • Nata Albot – jurnalistă, blogger, activist civic, producător emisiunea ”Internetu’ grăiește”, fondatoarea proiectului „Klumea” și „Koolture Tricolore”. Autor a producției video ”Artizanii Gustului” difuzată momentan la TV8. În trecut, producător de televiziune și manager media din Republica Moldova.
  • Dorin Galben – Autorul renumitului blog ”Un show de doi galbeni” și emisiunii ”Fără protocol”. O personalitate care s-a afirmat în domeniul jurnalismului din Republica Moldova.
  • Mariana Tacu – Director al Departamentului Teoria și Practica Jurnalismului Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării,. Membru al juriului pentru mass-media Fundația Soros Moldova.
  • Tamara Berzoi – Artistă a Poporului (2010), Cavaler al Ordinului de onoare (2014), Artistă emerită din Moldova (1990). Crainică a cărei voce a răsunat mai bine de 35 de ani în radiodifuzoarele din întreaga țară, profesoară de dicție.

Participarea este absolut gratuită și destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 25 ani.

Dacă încă nu ați aplicat la Școala de Jurnalism Studentus să știți că au rămas zile numărate,  doar până pe 10 octombrie o mai puteți face. Formularul îl puteți completa chiar aici.

buton aplicare

Pentru mai multe informații urmăriți pagina de facebook Radio Studentus, sau apelează la numărul de telefon 079 100 185.

Proiect realizat de Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova, cu suportul financiar al Ambasadei SUA în RM. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Partener ambasada SUARadio Studentus