Câștigă una dintre cele 5 burse pentru fotografi, în valoare de 400 USD

Oameni și Kilometri

Dacă ești împătimitul fotografiei documentare, doar acum ai posibilitatea de a câștiga o bursă în valoare de 400 de dolari SUA.Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri” pune la bătaie 5 burse pentru fotografi, în valoare de 400 USD brut fiecare. Bursele sunt oferite în cadrul proiectului „Promoting Accountability through Investigative Reporting” realizat cu sprijinul financiar al National Endowment for Democracy (NED).
Prin acest concurs Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri” își dorește să stimuleze fotografia documentară și fotojurnalismul în spaţiul media din Moldova și să încurajeze fotografii să prezinte realități sociale documentate în timp.

Câștigătorii vor avea la dispoziție patru luni pentru a documenta și realiza un produs fotojurnalistic.

Criterii de eligibilitate:

  1. Cetățeni ai Republicii Moldova (inclusiv stânga Nistrului). (Vârsta minimă 18 ani);
  2. Experiență de lucru minim între 2 ani în fotojurnalismul social și/sau fotografia documentară.

Dosarul de înscriere va conține:

  1. Curriculum-Vitae actualizat;
  2. Un proiect fotografic, realizat în perioada 2016-2018, care să fie însoțit de o scurtă descriere. Notă: Proiectul urmează să fie prezentat în format pdf;
  3. 2 propuneri de subiecte cu tematică socială pe care candidatul ar dori să le documenteze în cadrul proiectului. Fiecare subiect va fi însoțit de o scurtă descriere și motivare (maxim 250 de cuvinte).

Dosarele vor fi expediate on-line la adresa oamenisikm@gmail.com.

Lasă un comentariu