Competiția DECA Idea Challenge – câștigă 750 de dolari

clame

Competiția DECA Idea Challenge este deja la cea de-a IV-a ediție, eveniment al GEW, competiție care își propune să provoace tinerii din întreaga lume să recicleze materialele de uz comun, prin crearea rapidă a valorii adăugate și designul unui produs complex din acestea.

În fiecare an se selectează un obiect misterios, care este anunțat de organizația DECA, iar tinerii sunt stimulați să genereze idei noi de întrebuințare a acestuia.

Obiectul misterios a ediției din acest an este: clama pentru hârtie.

Cum puteți participa?

  1. Organizați o echipă de 3-5 persoane.
  2. Generați împreună idei creative care ar permite reutilizarea clamelor. Nu există nicio limită pentru dimensiunea, culoarea sau numărul acestora. Alte materiale, precum cleiul, bandă și vopseaua, pot fi încorporate în proiect, atâta timp cât obiectul magic reprezintă componenta primară a produsului final.
  3. Înregistrați un videoclip de 3 minute al invenției și postați pe YouTube.
  4. Înregistrați-vă ca și utilizator pe site-ul internațional.
  5. Trimiteți video-ul online până la 18 noiembrie 2018, ora 11.00, ora Moldovei.

Grupurile câștigătoare vor primi și premii după cum urmează:

Educație primară (6-13 ani) – 500$
Educație secundară (14-18 ani) – 750$
Educație superioară (18 -23 ani) -750$

Concursul international DECA este organizat în fiecare an, în luna Noiembrie ca un eveniment de impact major în Săptămâna Globală a Antreprenoriatului GEW2018Moldova. Acesta este un exerţiţiu practic interesant şi incitant pentru copii şi studenţi, care îi ajută să-şi dezvolte imaginaţia şi gândirea creativă, deprinzând totodată cunoştinţe despre antreprenoriat.

Lasă un comentariu