Dacă ești pasionat de medicină, drept sau jurnalism, participă la Interact Club Chișinău

0
29
Interact Club Chișinău

Ești licean și te imaginezi deja în postura unui medic, avocat sau jurnalist? Ești pasionat de aceste domenii și ți-ar plăcea să capeți experiență înainte să studiezi la universitate? Interact Club Chișinău îți vine în ajutor, propunându-ți stagii în aceste trei sfere de activitate.

Proiectul, care a fost lansat pe data de 3 octombrie, este dedicat tuturor elevilor ce învață în clasele X-XII (și echivalentele acestora pentru colegii), având ca scop contribuirea la orientarea profesională a tinerilor din Republica Moldova.

Stagiile oferite liceenilor constau dintr-o săptămână de lucru intens alături de specialiști. Astfel participanții selectați urmează să observe ziua de muncă a acestora și să îndeplinească sarcinile ce le sunt desemnate. În plus, ei mai dispun de posibilitatea să le adreseze angajatorilor întrebările ce îi frământă referitoare la potențiala lor viitoare carieră.

Astfel, ei își vor da mai ușor seama dacă domeniul respectiv corespunde așteptărilor și dacă se merită să-și dedice acestuia următorii ani din viață. De asemenea, această experiență i-ar avantaja în procesul selecției pentru universitate sau pentru un viitor post de muncă.

Toți cei interesați sunt îndemnați să completeze Formularul AICI până pe data de 22 octombrie și să-l trimită la adresa interactchisinau2@gmail.com.

Lasă un comentariu