Devin-o autodidact prin utilizarea a 6 platforme online

0
46
platforme online

Datorită cursurilor online poți afla o mulțime de lucruri noi și captivante. Fie că nu ai timp pentru niște cursuri complete, fie că vrei să descoperi un nou domeniu sau să-ți perfecționezi aptitudinile fără să pleci de acasă. Iată 6 platforme online, care te ajută să devii un autodidact.
1. Codecademy.com. Este destinat celor pasionați de tehnologii și programare care îți oferă posibilitatea de a scrie coduri în mai multe limbaje de programare.

2. Coursera.org.  Este una dintre cele mai populare platforme de învățare online. În câteva săptămâni poți trece un curs, iar la final poți obține contraplată și o diplomă.

3. Khan Academy.org. Oferă o diversitate de cursuri clasificate pe tematici: matematica, știință, artă sau istorie. Aici poți învăța gratuit.

4. Udemy.com. Ești pasionat/ă de muzică și ți-ai dori să înveți noi acorduri, atunci intră pe acest site și studiază una dintre cele 65 de mii de cursuri din economie sau muzică.

5. EDX.org. Platforma reunește cursuri din mai multe universități prestigioase precum Stanford, Harvard ori Sorbona.

6. Class-central.com. Dacă vrei să-ți aprofundezi cunoștințele în medicină, inginerie sau designe. Cursurile sunt în engleză, spaniolă sau rusă. Cursurile sunt absolut gratuite.

Lasă un comentariu