Devin-o o antreprenoare de succes participând la Startup Academy

Startup Academy

Femeile au resurse incontestabile și calități care le pot ajuta să devină antreprenoare și lidere de succes.

Startup Academy powered by Tekwill vine să creeze contextul perfect pentru explorarea potențialului valoros al fetelor și femeilor din Moldova și să le ofere avântul, cunoștințele și conexiunile necesare pentru ca acestea să profite de toate oportunitățile pe care le generează antreprenoriatul tehnologic.

Prin cursurile puse la dispoziția fetelor și femeilor din Moldova, Startup Academy urmărește să crească interesul lor pentru domeniul antreprenoriatului tech și să le furnizeze cunoștințele și instrumentele cele mai eficiente pentru a construi o afacere profitabilă.

Cum poți participa la Startup Academy?
Startup Academy este dedicat tuturor persoanelor interesate de domeniul antreprenoriatului IT, dezvoltare de produse și servicii inovatoare, oportunități noi de creștere și afirmare personală.

Săptămânal (septembrie – noiembrie 2018), mentori experimentați îți prezintă subiecte de actualitate și informații practice, pe care le poți aplica imediat în dezvoltarea propriului startup. Poți participa la o singură sesiune care te interesează sau la toate, fără obligații, în mod absolut gratuit!

Aici ai posibilitatea să acumulezi cunoștințe și să te familiarizezi cu toate instrumentele necesare pentru a parcurge cu succes etapele conceperii, dezvoltării, lansării și scalării unui startup profitabil.

În următoarele săptămâni ai șansă să studiezi următoarele domenii antreprenoriale:

18 octombrie, 18:00 — Vânzări
25 octombrie, 18:00 — Project Management
1 noiembrie, 18:00 — Prototipizarea
15 noiembrie, 18:00 — Finanțe & Planificare financiară
22 noiembrie, 18:00 — Pitching

Ești așteptată în fiecare joi, începând cu 18:00, la Tekwill (str. Studenților 9/11).

Lasă un comentariu