Forumul Internațional de Leadership din Tbilisi

0
23
Tbilisi

Institutul Georgian de Studii Strategice (GISS) în parteneriat cu Ministerul de Externe al Suediei invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 24-35 de ani să participe la Forumul Internațional de Leadership din Tbilisi.

Scopul acestui proiect este să creeze diferite programe de leadership pentru tineri din țările membre ale Parteneriatului Estic și din 4 țări din UE. Aceste programe vor avea menirea să îmbunătățească cunoștințele tinerilor despre schimbările politice, economice și de securitate din regiune.
Vor avea prioritate tinerii care au demonstrat abilități de leadership la diverse programe naționale sau internaționale. Participanții pot lucra în structuri guvernamentale, pot fi lideri de opinie, profesori la universitate sau să activeze în domeniul privat.
Data desfășurării Forumului este 25-30 noiembrie la Tbilisi, februarie 2019 la Stockholm, Suedia.
Forumul se va desfășura în 2 etape. Prima va avea loc la Tbilisi, a doua la Stockholm.
Toate cheltuielile vor fi acoperite de organizatori.
Termen limită pentru înregistrare este 7 septembrie. Pentru a participa la acest program, transmiteți o scrisoare de motivare și un CV în limba engleză la adresa gissinstitute@gmail.com cu titlul „TTLF 2018 – Application”. De asemenea, în mesaj includeți 2 nume de referință.

Lasă un comentariu