Programul de leadership lansat pentru tinerii juriști din Moldova

Programul de leadership lansat pentru tinerii juriști din Moldova

Cei mai buni de tineri juriști care vor demonstra potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție vor putea fi selectați pentru un program de leadership.

Programul LEAD 2019 se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecător, procuror, avocat definitiv sau stagiar, asistent judiciar, notar, executor judecătoresc, consilier juridic, juristconsult, asistent universitar, polițist cu studii în drept etc.), masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Pentru a te înscrie în procesul de selecție, trimite un dosar de candidatură care să conțină:

  1. Un CV;
  2. O scrisoare de motivație de o pagină;
  3. Un eseu de maxim 2 pagini în care să prezinți ideea ta concretă de schimbare din sfera justiției, pe care tu personal îți dorești să o implementezi în profesia ta, în instituția în care activezi sau în sistemul de justiție din Republica Moldova;
  4. Documentele trebuie redactate în limba română, mărimea caracterelor 11 și o distanţă de 1,5 între rânduri.

Trimite candidatura ta în limba română la adresa leadership@ink.org.ro până pe 11 noiembrie 2018, ora 23:59.

Procesul de selecție constă din:
– preselecția candidaturilor (12-18 noiembrie 2018) și
– interviuri cu candidaţii preselectaţi (23-25 noiembrie 2018).

Rezultatul final va fi comunicat până la data de 14 decembrie. Toți candidații, atât cei admiși cât și cei respinși în diferitele etape de selecție, vor fi informaţi prin e-mail.