Vizitează gratuit Budapesta

Budapesta

În perioada 12-13 octombrie 2018, la Budapesta va avea loc un seminar ce-și propune să adune la un loc tineri profesioniști. Participanții vor fi tineri între 18 și 35 de ani, din oricare țară europeană și din oricare domenii de activitate.Principalele subiecte abordate spre discuție la forum vor fi migrația și subiectul granițelor, mișcările separatiste și alte provocări pe care le înfruntă Uniunea Europeană.
Candidații trebuie să scrie un scurt text (1.500 – 3.000 caracterd max) despre un aspect al subiectului: „The history of the developing of the regions, the work and impact of institutions like European Committee of the Regions, the impact of regions on the EU legislation (and the consequences), successful or not successful examples of EU regions, and so on.”
Pe lângă acest text, candidații trebuie să mai atașeze dosarului o scrisoare de motivare de o pagină în care să includă și așteptările pe care le au de la seminar, un CV de maximum două pagini (cu fotografie și data nașterii incluse) în format PDF.
Dosarele trebuie trimise până pe 6 septembrie, la adresa events@united-europe.eu. Toate documentele trebuie atașate în format PDF și trebuie să fie mai mici de 2GB.
Călătoria și cazarea sunt acoperite de către organizatori.
Evenimentul va avea loc la Universitatea Andrássy.