Școala de vară „Dezvoltarea sistemelor Embedded – 2017”

Ești pasionat de programare? Îți plac provocările? Clubul ingineresc Microlab te invită să participi la cea de-a IV-a ediție a școlii de vară „Dezvoltarea sistemelor Embedded – 2017”.

Timp de cinci zile, în perioada 3 – 7 iulie 2017, vei avea ocazia să lucrezi într-un mediu dinamic, vei fi inițiat în dezvoltarea aplicațiilor cu microcontrolere, vei afla mai multe despre cum lucrează sistemele Embedded, iar la final vei putea concura cu alți tineri, implementând cunoștințelor acumulate în controlul unui robot. Și vei putea beneficia de toate aceste posibilități absolut gratuit!

Pentru a participa la acest proiect ai nevoie de cunoștințe elementare în programare și muuultă motivație. Creativitatea tehnică prezintă un avantaj în procesul de selecție.

Înregistrează-te acum pe https://goo.gl/IjSBs2 ! Numărul de locuri este limitat. Termenul limită de aplicare – 30 iunie 2017.

Școala de vară este organizată cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Partenerii școlii de vară: Universitatea Tehnică a Moldovei, Compania Arobs și Compania Continental Automotive România.

Evenimentul va fi găzduit de Centrul de Instruire și Inovații „Tekwill” al UTM.

Lasă un comentariu