Students Fashion Show

Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți pasionați de industria fashion, profesioniști din domeniu și cei care aspiră de a deveni un specialist competent în design vestimentar să participe la evenimentul „Students Fashion Show – 2017”.

Evenimentul este organizat de către departamentul Design Vestimentar al Facultății Textile și Poligrafie a UTM în parteneriat cu Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPHouse” cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida).

Scopul evenimentului – promovarea tinerilor designeri vestimentari, absolvenți ai UTM, promoția – 2017, oferirea posibilității mediului de afaceri să selecteze specialiști pentru încadrarea în câmpul muncii.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile vestimentare ale studenților specialității ”Design Vestimentar Industrial”, realizate în cadrul proiectelor de licență în anul universitar 2016/2017.

Se va desfășura concursul colecțiilor vestimentare elaborate de către absolvenți.

Format

  • Data: 24 iunie 2017, ora 1600
  • Locația: Centrul Tekwill, or. Chișinău, str. Studenților, 9/19
  • Numărul de colecții vestimentare prezentate – 20
  • Juriul: cadre didactice ale UTM, designeri-profesioniști din domeniu, reprezentanții USAID și APIUS

Pentru mai multe informații, contactați-ne:

022 32 39 71, 022 32 95 47 sau 0794 70 095