Acasă Evenimente Cîștigătorii Balul Bobocilor 2018 au fost aleși!

Cîștigătorii Balul Bobocilor 2018 au fost aleși!

0
Cîștigătorii Balul Bobocilor 2018 au fost aleși!

Au fost aleși cîștigătorii Balul Bobocilor Marea Finală 2018!

În urma unei serie de evenimente cu aceeași tematică, miercuri 28 noiembrie a avut loc Marea Finală Balul  Bobocilor 2018. Tinerii și-au etalat talentele și ingeniozitatea pentru a obține marele trofeu.

În acest an, titlul de Miss și Mister Bobocel a mers către perechea Academiei de Științe Economice a Moldovei, Patrașco Veronica și Bulat Andrei, studenți anul întîi Facultatea Economie Generală și Drept. Cei doi au cucerit membrii juriului prin talentele lor numeroase și ingeniozitatea de care au dat dovadă.

Pe locul doi s-a plasat perechea Universității Tehnice a Moldovei în componența, Negruță Gabriela și Vîntu Alexei, studenți ai anului întîi Facultatea de Construcții, Geodezie și Cadastru. Una din cele mai carismatice perechi din cadrul concursului.

Cu diplomă de gradul trei au fost decernați studenții Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie, Colesnic Cristina și Arap Teodor. Cei doi au demonstrat juraților pe cît de dinamică și captivantă este viața unui student medicinist.

De asemena au fost decernate și perechile participante din cadrul:

USEFS – Bodnariuc Marina și Cristea Marian

UPSC – Balan Raisa și Caftanov Iurie

ULIM – Morari Valeria și Plotnic Alexandru

USM – Moiseev Iana și Grigorjevschi Evghenii

UST – Rusu Liliana și Ciobanu Alexandru

Artiștii serii au fost talentata Ana Gratii, Kevin Laury Durant și Axi, care alături de invitatul special al Dianei Stoica au încins atmosfera Clubului XOXO.

Participanții au mers acasă cu premii pe cinste precum gadget-uri, călătorii la munte, cursuri de limbi străine, abonamente la săli de sport, dulciuri, vouchere de consum la saloane de frumusețe, magazine de haine, servicii stomatologice, precum și invitații la cinematograf și teatru.

Toate acestea au fost posibile datorită partenerilor evenimentului și anume: Enter, Acord Travel, MistralTorus, MaxFashion, MelaDent, Lingua Express, Rifero, TerraBeauty, QueenFitness, Vitalie Burlacu, CinemaImpact, FoodMafia, Ginta Latină

Concursul a fost organizat de către Consiliul Național al Organizațiilor Studnețești în colaborare cu Universitățile participante și suportul partenerului general al studenților Compania Enter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here