Cunoaște mai bine tainele și ritualul degustării de vin

Devino un cunoscător sau doar distrează-te la evenimentul ,, Degustare de vin” organizat deosebit de Pensiunea Turnul Alb și vinăria Sălcuța, care se va desfășura în data de 15 iulie, în Costești și anume la piscină, începând cu ora 14:00.

Un eveniment inedit și util unde vom învăța să apreciem un vin de calitate, cum să îl alegem în funcție de mâncarea pe care o savurăm, cum și în ce condiții se păstrează și multe altele.

Istoria întreprinderii „Sălcuţa” este strâns legată de istoria locurilor în care, încă din timpuri străvechi, s-a dezvoltat viticultura şi vinificaţia, iar apoi au început să fie produse cele mai bune vinuri albe din ţară. Aici au fost combinate în mod armonios tradiţiile vinicole locale şi performanţele europene, iar de rând cu soiurile de struguri tradiţionale (Feteasca Albă, Rara Neagră, Plăvaie), au început să fie cultivate cu succes şi soiuri europene (Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay etc.)

Păstrând cu grijă coloritul Moldovei la capitolul vinificaţie, Sălcuța produce vinuri de nivel european, care sunt pe gustul celor mai diverşi și demni consumatori.
Prin alegere oricărui produs, vă veţi convinge: că este un vin de calitate, produs din struguri cultivaţi cu grijă şi pasiune pe podgoriile noastre.

Mai multe detalii găsim aici: http://salcutawine.md/