Maratonul Vaccinării împotriva COVID-19 continuă

Covid-19

În perioada 28-30 mai, maratonul vaccinării împotriva COVID-19 continuă la Palatul Republicii. Sunt așteptați toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova continuă. Vaccinarea împotriva COVID-19 e singura soluție pentru a opri pandemia și a reveni la o viață normală.  În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Primăria mun. Chișinău organizează Maratonul Vaccinării, în perioada 28, 29, 30 mai. Sunt îndemnați să participe toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Republicii, strada Maria Cebotari 16, în intervalul orelor 09:00 – 22:00. Vaccinarea va fi posibilă fără o programare prealabilă,  doar cu buletinul de identitate.

În cadrul maratonului, vor fi disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19, aprobate în Republica Moldova, precum: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, CoronaVac.

Maratonul va fi organizat cu suportul Centrului municipal de vaccinare din cadrul Spitalului „Sfânta Treime”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițeanu” și Colegiul de excelență de medicină și farmacie „Raisa Pacalo”.

Vino la maraton alături de întreaga familie, prieteni sau colegi. Împreună putem salva vieți, putem reveni la o nouă realitate și un mediu mai sănătos pentru noi și cei dragi.

Campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie curent, iar până astăzi, au fost vaccinate 306.610 persoane. La data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19

Detalii cu privire la organizarea și desfășurarea maratonului aflați de pe site-ul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Echipa redacțională a Școlii de Jurnalism STUDENTUS