Universitatea Tehnică a Moldovei și-a decernat bobocii

Evenimentul tradiție ”Balul Bobocilor UTM” a fost organizat și în acest an de Comitetul Sindical Studențesc cu sprijinul administrației UTM. Organizatorii au ales o tematică îndrăzneață în contextul nopții de Halloween. 

La eveniment au participat 8 perechi, reprezentante ale facultăților. Fiecare echipă și-a pus în valoare carisma și talentele. Bobocii au prezentat în scenă două probe și anume, tema pentru acasă, și proba de talent. În urma jurizării câștigătorii titlului de Miss și Mister Boboc UTM au fost desemnați Leahu Vasile, TI-191 și Bostan Mirela, CR-191, echipa Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică. Pe locul doi s-a clasat perechea Facutății Construcții, Geodezie și Cadastru, Albu Dan și Bulat Dana grupa IMC-1902. Pe locul trei s-au clasat studenții Facultății Tehnologia Alementelor, Pasat Nicolae TVPF-191 și Cohaniuc Anastasia SPA-191.

Cu titlu de mențiune au fost decernate perechile:

  • Cupcinenco Eugen și Știrbu Anastasia – FET
  • Ciobanu Maxim și Trofim Maria – FEIE
  • Buga Dumitru și Postolache Alexandrina – FUA
  • Iapărpă Ion și Cotorobai Daniela – FTP
  • Straciuc Serghei și Bugaievscaia Valeria FIEB

Evenimentul a fost găzduit în acest an de BandabaR.

”Ediția din anul curent a „Balului Bobocilor 2019” s-a remarcat printr-un înalt nivel organizatoric, artistic și participativ, ceea ce se datorează în primul rând implicării studenților din cadrul Senatului Studențesc UTM și Comitetului Sindical Studenți UTM, dar și susținerii nemijlocite a administrației UTM, fapt pentru care țin să le exprim tuturor înalta mea considerațiune, în calitate de membru al juriului.” a menționat domnul Melnic Radu, șef director CEGHID UTM.

”Mulțumesc pentru „Balul Bobocilor UTM 2019”, organizatorilor noștri. Totul a fost la nivel, decorațiunile, atmosfera și programul. Desigur mulțumesc tuturor sponsorilor pentru ajutor și pentru premiile oferite nouă, bobocilor. Nimeni nu a plecat fără zâmbet pe față și fără dispoziție bună, până la sfârșitul săptămânii. Mulțumesc încă o data la toți care au fost prezenți și ne-au susținut. UTM înainte! 🙂 ” a spus participantul Nicolae Pasat, Facultatea Tehnologia Alimentelor.

Organizatorii aduc mulțumiri partenerului general Universitatea Tehnică a Moldovei. De asemenea companiilor care au manifestat deschidere și au oferit premii perechilor de boboci. Printre aceștia se enumeră: Maicom, Bizu.md, Viorica Cosmetic, Sushiko, Teatrul Național Mihai Eminescu, Body Boom, Red Bull, Savage Karaoke Club, Acord Travel, Iq Puzzle Moldova, Studio Event.