Privește înainte cu Târgul de Cariere Chișinău!

Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment interactiv, atât pentru angajatorii activi, cât și pentru persoanele care sunt în căutarea oportunităților profesionale și locurilor de muncă, va avea loc și la Chișinău, în data 1-2 aprilie, joi și vineri, online, între orele 11:00-18:00.

În zilele evenimentului vor fi disponibile standurile virtuale ale angajatorilor activi.  Vei avea posibilitatea să primești sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, să participi la webinare, sesiuni de dezvoltare profesională, să porți discuții cu experți despre diverse teme, să interacționezi directe cu alți participanți și reprezentanți ai companiilor, și chiar să susții interviuri de angajare, transmite targuldecariere.md.

Printre companiile prezente la acest eveniment se numără: Kaufland Moldova, Purcari Wineries, Compania Rogob și Magenta Consulting. De asemenea, pentru a putea participa la Târgul de Cariere, asigură-te că te-ai înregistrat și ti-ai creat un CV pe platforma targuldecariere.md.

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, împlinește în acest an 15 ani de activitate și pregătește o nouă ediție cu variante profesionale dedicate celor preocupați de carieră.

Startul ediției de primăvară  a fost dat de către Târgul de Cariere Iași în zilele de 18 și 19 martie. Rând pe rând, în fiecare săptămână, au urmat și urmează în continuare evenimentele dedicate comunităților din localitățile și împrejurimile orașelor Cluj, Chișinău, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Oradea. Pentru fiecare dintre cele 7 evenimente, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de comunicare și acțiuni menite să atragă cât mai mulți participanți din domenii cât mai diverse.

Ana Mărgineanu, Școala de Jurnalism STUDENTUS