Numele distinct al celor născuți în ziua de 10 – Ambițios

10

Dacă ești născut în a zecea zi a lunii, atunci acestea sunt principalele particularități care îți caracterizează personalitatea cel mai bine. Cei născuți în ziua de 10 se pot mândri cu numele lor distinct – Ambițioșii
Personalitate: Având o mentalitate de învingători, cei născuți pe 10 sunt răzbătători și își croiesc drumul în viață fără să aibă nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajoși, dinamici, siguri pe ei și foarte ambițioși. Au spirit de comandă, abilități strategice și manageriale, sunt inventivi. Răspund prompt la provocări. În general, ajung oameni de succes, mai cu seamă când își stabilesc obiective precise și constructive. Prețuiesc prietenia și o cinstesc prin loialitate și devotament.
Defectele Ambițioșilor: Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendințe dominatoare, refractare la sfaturile venite de la ceilalți.
În plan sentimental: Au iubiri intense, sunt pasionali. Posedă o mare forță de atractie, iar faptul că sunt eleganți le sporește farmecul. Le place să cucerească, dar trebuie stimulați în continuu, pentru caă altfel se plictisesc.

Lasă un comentariu