Delia revine la Chișinău cu un show incendiar. Escence of Delia își va exalta publicul pe 9 martie pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac”.

0
122

Artista care reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii revine la Chișinău. Fie că este vorba de apariții, ținute vestimentare sau show-uri Delia  își merită pe bună dreptate titlul de zeiță rebelă. La începutul acestei primăveri scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” va fi gazda unei explozii de trăiri multicolore, momente artistice inedite și nu în ultimul rând hiturile care au consacrat-o pe interpretă. Concertul va a vea loc la data de 9 martie, ora 19.00, iar biletele pot fi achiziționat la  Casele Palatului Național ”Nicolae Sulac”.

Un moment special al spectacolului va fi aflarea pe scenă a talentatei basarabence, Ionela Țăruș. Aceasta nu e prima dată când mica dansatoare va evolua pe aceeași scenă cu Delia. După participare în cadrul show-urilor de talente, aceasta a fost invitată să apară în show-ul PsiheDelia din București rolul ”Delia mică” pentru melodia ”Cine m-a făcut om mare”.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite „Altfel”, „Face ce vreau” și „Nu e vina mea”.. În anul 2003 își începe cariera solo cu hitul ”Vin-o la mine„. Pe parcursul următorilor ani ajunje să colaboreze cu Smilei pentru melodia de generic al serialului ” Secretul Mariei, participă la concursul televizat ”Dansez pentru tine”, de asemena reușește o performanță deosebită în cadrul concursului ”Cerbul de Aur”

În prezent Delia este artistul care se mândrește cu patru albume (Parfum de fericire; Liste-Up; Pe aripi de vânt; Deliria). Melodiile care ne-o prezintă în formula actuală sunt pe buzele tuturor și acest lucru pare să rămână încă multă vreme astfel, or acest lucru este adeverit cu fiecare nou hit sau cu fiecare nou concert.

 

 

Lasă un comentariu