Aplicația de geo-locație de mare ajutor chiar și când resursele de internet îți sunt limitate.

HERE WeGo maps

Dacă te afli într-un loc mai nou sau mai puțin cunoscut pentru tine, și întîmpini dificultăți în găsirea unei anumite locații, aplicația HERE WeGo este cea care oricînd e la disponibilitatea ta pentru a te scoate cât de repede cu putință din bucluc. Chiar dacă nu dispui de resurse suficiente pentru o conexiune îndelungată la internet, și aici dezvoltatorii acesteia s-au gândit la tine.

HERE WeGo este o aplicație gratuită pentru Android, care se aseamănă bine cunoscutului Google Maps. Aplicația Android este foarte utilă atât pentru călătorii extinse, cât și pentru naveta de zi cu zi, fiind ușor de folosit atât în cazul folosirii mijloacelor de transport în comun, cât și a automobilului propriu. Această aplicație de top pentru Android îți oferă toate îndrumările de care ai nevoie la fiecare pas, oferindu-ți detalii cu privire la navigarea rutei, împrejurimi și la accesibilitatea transportului în comun.

Aceasta se deosebește de aplicația Google Maps prin aceea că îți oferă  posibilitatea de a downloada hărți întregi și de a naviga pe baza acestora chiar și în lipsa unei conexiuni la internet. HERE WeGo este fosta aplicație HERE Maps și poate fi descărcată de AICI.