Cele mai utile și folosite aplicații pentru dispozitivele cu Android

android-apps

Este bine cunoscut faptul că Android este cel mai popular sistem de operare pentru diverse dispozitive precum ar fi smartphone-uri şi tablete, în ultimii ani calitatea aplicaţiilor realizate de dezvoltatori pentru acest sistem crescând considerabil și vertiginos.

Iată care sunt unele dintre cele mai folositoare și populare aplicații care nu pot lipsi din dispozitivul tău:

Dropbox

Dropbox continuă a fi  una dintre cele mai indispensabile aplicaţii de Android datorită posibilităţii de a accesa fişiere şi alte documente oriunde te-ai afla. Prin urmare, fişierele stocate pe dispozitivele pe care ai instalat Dropbox (PC, laptop, smartphone, tableta) se sincronizează rapid. Una dintre cele mai utile funcţii ale acesteia este Camera Upload, prin intermediul căreia poți salva și păstra pe internet pozele cu cele mai frumoase amintiri ale tale. Unicul dezavantaj al aplicației îl constituie faptul că aceasta oferă doar 2 GB gratuit.

Evernote

Sigur deseori ai necesitatea de a nota diverse lucruri în telefon, însă se întâmplă să mai uiţi de ele în momentul în care ajungi în faţa PC-ului. Evernote este aplicația care îţi vine în ajutor prin intermediul unei aplicaţii disponibile pe orice platformă, care îţi ofera posibilitatea să scrii notiţe inclusiv de mână şi cu care poţi face fotografii sau chiar să înregistrezi în format audio.

Timely Alarm Clock

În Google Play Store poți găsi numeroase alarme pentru Android, însă Timely Alarm Clock este cu toată certitudinea una dintre cele mai renumite, în primul rând datorită designului “fastuos” pe care aceasta îl are. Plus la toate, aplicaţia integrează o serie de alarme speciale pentru a te trezi dimineaţa şi include şi funcţia Smart Rise, care te ajută să te trezeşti treptat pentru a nu te simţi bulversat la auzul puternic al alarmei.