Participă la identificarea problemelor tinerilor (sondaj)

Fiecare zi este o provocare, fiecare clipă ne poate pune la încercare. Diversitatea acestora poate fi stabilită în funcție de mediul în care activăm, de vârstă, dar și de persoanele cu care interacționăm, fie real sau virtual.

STUDENTUS invită tinerii să participe la sondajul de identificare a celor mai frecvente provocări ale timpului. Scopul sondajului este de a identifica preocupările și grijile cu care se confruntă tinerii zi de zi. În baza subiectelor menționate, redacția Studentus va elabora articole tematice și va realiza interviuri cu personalități competente în domenii specifice.

COMPLETEAZĂ SONDAJUL:

 

Sondajul se desfășoară în cadrul proiectului Școala de Jurnalism Studentus, realizat cu suportul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Proiect realizat de Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova, cu suportul financiar al Ambasadei SUA în Republica Moldova. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Radio StudentusPartener ambasada SUA