„Alături de Voi”: oportunități pentru tinerii cu dizabilități

Alături de voi
https://alaturidevoi.ro/

Antreprenoriatul social are un rol esențial în integrarea persoanelor cu dizabilități. Fundația „Alături de Voi” România invită toți doritorii să intre joi, 1 aprilie 2021, în dialog direct cu Angela Achiței – președintele Fundației „Alături de Voi” România și fondatoare a 3 întreprinderi sociale premiate la nivel internațional.

În cadrul webinarului veți afla despre oportunitățile pe care antreprenoriatul social le creează pentru tinerii cu dizabilității. Veți afla cum vă puteți înființa propria afacere cu impact pozitiv în comunitate și cum puteți obține finanțare.

Evenimentul sva fi organizat în format online, pe platforma Zoom și se va desfășura în întervalul orelor 14:00 și 15:00. Cei interesați de a participa la eveniment sunt invitați să acceseze următorul link: https://forms.gle/nEHebUZHWh5P1knB7.

Fundația „Alături de Voi” România (ADV) este o organizație neguvernamentală de tip întreprindere socială de inserție, înființată în februarie 2002 de către Holt International Children’s Service USA, a cărei misiune este incluziunea persoanelor cu dizabilități și din alte grupuri vulnerabile. 

Caraman Daniela, Școala de Jurnalism STUDENTUS